Што да очекуваш

НАШИТЕ УСЛУГИ

Платформа за вмрежување

Истата нуди месечни настани за вмрежување и стекнување нови конекции, градење на бизнис можности и долгорочни партнерства, полугодишни саеми во рамки на заедницата, чести неформални дружења, редовно споделување на актуелни бизнис информации, вебинари, совети за вмрежување, учество во подкасти, 1 на 1 поврзување со други членки, менторство и многу, многу повеќе...

Месечни настани за вмрежување и меѓусебно запознавање

Редовни Актуелни бизнис информации

Полугодишни саеми во рамки на бизнис заедницата

Квартален Newsletter за членство

1 на 1 поврзување со членки локално

Извештаи за импактот на организацијата

1 на 1 поврзување со членки глобално

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Платформа за до-едукација

Истата е комплементарна на платформата за вмрежување и токму спојот од двете е тоа што го прави CEED уникатен производ. Истата доаѓа во две различни форми, едната форма е “размена на искуства” како објаснето подолу, додека пак другата форма е “специјализирани тренинзи”, исто објаснета понатаму.

svgexport-15

Групни сесии за размена на искуства

Минимум 8 сесии на забрзан процес на учење, размена на искуства и прашања и одговори, предводени од докажани бизнис основачи во затворена средина или круг на доверба ограничен на 25 членови

svgexport-18

Специјализирани тренинзи

Избор од 6 различни видови на тренинзи врз основа на фазата на расти и развој на компанијата, индивидуално прилагодени и интерактивни со цел овозможување на подобрување на есенцијални вештини - за тебе, твојот менаџерски тим, но и твоите вработени"

svgexport-15

Групни сесии за размена на искуства

Минимум 8 сесии на забрзан процес на учење, размена на искуства и прашања и одговори, предводени од докажани бизнис основачи во затворена средина или круг на доверба ограничен на 25 членови

svgexport-18

Специјализирани тренинзи

Избор од 6 различни видови на тренинзи врз основа на фазата на расти и развој на компанијата, индивидуално прилагодени и интерактивни со цел овозможување на подобрување на есенцијални вештини - за тебе, твојот менаџерски тим, но и твоите вработени"

Дознај повеќе
за нашата платформа
за до-едукација

  КАКВИ СЕ НАШИТЕ ЧЛЕНОВИ?

  55

  ПРОСЕЧЕН БРОЈ

  на вработени во компаниите членки

  7

  ГОДИНИ

  просечно траење на членството

  2.7

  МИЛИОНИ ЕВРА

  просечен годишен приход по член

  Ментори

  Сертифицирани тренери и ментори кои спроведуваат специјализирана обука

  Jovan-Madjovski

  Јован
  Маџовски

  Потпретседател за менаџмент, контрола и бизнис развој во – CEED Global

  Zoran-Jacev

  Зоран
  Јачев

  Сертифициран менаџмент консултант (CMC)

  Dragisha-Ristovski

  Драгиша
  Ристовски

  Д.Р. Гилберт Центар, Србија

  Petar-Lazarov

  Петар
  Лазаров

  Brand & Business Detective

  Ментори

  Сертифицирани тренери и ментори кои спроведуваат специјализирана обука

  Jovan-Madjovski

  Јован Маџовски

  Потпретседател за менаџмент, контрола и бизнис развој во – CEED Global

  Zoran-Jacev

  Зоран Јачев

  Сертифициран менаџмент консултант (CMC)

  Dragisha-Ristovski

  Драгиша Ристовски

  Д.Р. Гилберт Центар, Србија

  Petar-Lazarov

  Петар Лазаров

  Brand & Business Detective

  ГОСТИ ГОВОРНИЦИ

  Докажани бизнисмени и основачи на компании кои го изоделе патот, поминале низ исти или слични дилеми и предизвици во бизнисот и во улога на почесни говорници го споделуваат своето искуство, знаење и научени лекции.

  Robin-Zimbakov

  Сопственик

  Робин Зимбаков

  Солопром, Минисо Македонија

  Dragan-Dimitrov

  Партнер

  Драган Димитров​

  БДО Македонија

  Vladimir-Trpanoski-1

  Комерцијален Директор

  Владимир Трпаноски​

  Витаминка

  Vladimir-Vecovski

  Генерален Директор

  Владимир Вецовски

  Р3 Инфомедиа

  Danica-Lichanin-Blazeska

  Сопственик и Извршен Директор

  Даница Личанин - Блажеска

  Рептил Маркети

  Gjorgje-Vojnovikj

  Chief Executive Officer

  Ѓорѓе Војновиќ

  Triglav Osiguruvanje AD, Skopje

  Danche-Chakarovska

  Основач и Адвокат

  Данче Чакаровска

  Адвокатска канцеларија Чакаровска

  Goran-Mitreski

  Извршен директор

  Горан Митрески

  Кабтел

  Saso-Jovanovski

  Managing Director

  Сашо Јовановски

  Datalab Macedonia

  Viktorija-Shotarovska

  Регионален Менаџер

  Викторија Шотаровска Трајкова

  П.И.К.Ко Македонија

  Dejan-Madzoski

  Human Resources Director

  Дејан Маџоски

  NLB Banka AD Skopje

  Petar-Ninovski2

  CEO

  Петар Ниновски

  Brainster

  Irena Jakimova

  Executive & Leadership Coach, Professional Trainer

  Ирена Јакимова

  INSPIRIT Coaching

  Tode-Bucevski

  Сопственик и Извршен директор

  Тоде Буцевски

  Геонет ГПС

  Filip-Arsov

  Сопственик и Генерален менаџер

  Филип Арсов

  Синапс Групација

  Sashko-Blazhevski

  Executive director

  Сашко Блажевски

  Nelt Macedonia

  dejan-kalinikov

  Managing Director

  Дејан Калиников

  SEAF

  Milan-Petrovski

  CEO

  Милан Петровски

  Акцент Компјутери

  Anita-Spasovska

  Генерален Менаџер

  Анита Спасовска

  Wise Consulting

  Suzana-Tunteva

  Owner

  Сузана Тунтева

  FD Faktor Trust

  Stefan-Nikolic

  Executive Director

  Стефан Николиќ

  Cammeo Group Macedonia

  Goran-Gjorgjievski

  CEO

  Горан Ѓорѓиевски

  Специјал

  Ivana-Dojchinovska

  HR Expert

  Ивана Дојчиновска Стојановиќ

  Фирма

  Vesna-Micevska

  General Manager

  Весна Мицева-Тодоровска

  Congress Service Center

  Naum-Mihajlovski

  Ко-сопственик, извршен и креативен директор

  Наум Михајловски

  Furious Avocado

  Vladimir-Ristevski

  Ко-основач и креативен директор

  Владимир Ристевски

  Пиксел

  Dimitar-Jovevski

  Ко-основач

  Димитар Јовевски

  Пиксел

  Dancho-Dimkov

  Сопственик и извршен директор

  Данчо Димков

  БиззБии Солушн

  Stevica-Charapikj

  Regional Managing Director

  Стевица Чарапиќ

  МСЦ - Белград

  Sashko-Samardzioski

  Генерален директор

  Сашко Самарџиоски

  Прилепска Пиварница

  Petar-Lazarov

  Brand & Business Detective

  Петар Лазаров

  Sherlo P. Nomes

  Natasha-Bozhinovska

  Managing Director

  Наташа Божиновска Миркова

  Represent Communications Macedonia

  Martin Dimitrievski

  CEO

  Мартин Димитриевски

  WVP Plus Konsalting Makedonija

  Goran_Rade Koncar TEP

  Генерален Менаџер

  Горан Антевски​

  Раде Кончар - ТЕП

  CEO

  Пеце Ангелковски

  X3M Labs

  Veljko_ Head of product_Social Discovery Group

  Head of Product

  Вељко Ристиќ

  Social Discovery Group

  ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА НАС

  25%

  проценет импакт врз просечниот раст на годишни приходи

  45%

  се развиле како лидери

  52%

  ја зголемиле својата бизнис мрежа

  85%

  повторно го продолжиле и обновиле членството