За нас

ЛИДЕРСКИ ТИМ

Country Manager

Филип Димитровски

KEY ACCOUNT MANAGER

Даниела Бојкова

Key Account Manager

Александар Богески

01.

Нашето верување

Единствено преку развој и поддршка меѓу основачите може да ја трансформираме бизнис климата и инспирираме полово еднаква, претприемачки ориентирана младина

02.

Мисија

Ние ја менуваме парадигмата кај претприемачите кои се стремат да пораснат во лидери и напредуваат, преку инвестирање во заедница на основачи на бизниси на кои им обезбедуваме платформа за вмрежување и до-едукација

03.

Визија

Да станеме највредниот ресурс за претприемачите во градењето одржлива и просперитетна бизнис средина на локалниот пазар

Founder’s circle

Членки кои претставуваат одбор на директори кои се одговорни за дефинирање на стратегијата, мисијата и визијата на организацијaта како и годишниот план на истата

Advisors

ГОСТИ ГОВОРНИЦИ

Докажани бизнисмени и основачи на компании кои го изоделе патот, поминале низ исти или слични дилеми и предизвици во бизнисот и во улога на почесни говорници го споделуваат своето искуство, знаење и научени лекции.

Robin-Zimbakov

Сопственик

Робин Зимбаков

Солопром, Минисо Македонија

Dragan-Dimitrov

Партнер

Драган Димитров​

БДО Македонија

Vladimir-Trpanoski-1

Комерцијален Директор

Владимир Трпаноски​

Витаминка

Vladimir-Vecovski

Генерален Директор

Владимир Вецовски

Р3 Инфомедиа

Danica-Lichanin-Blazeska

Сопственик и Извршен Директор

Даница Личанин - Блажеска

Рептил Маркети

Gjorgje-Vojnovikj

Chief Executive Officer

Ѓорѓе Војновиќ

Triglav Osiguruvanje AD, Skopje

Danche-Chakarovska

Основач и Адвокат

Данче Чакаровска

Адвокатска канцеларија Чакаровска

Goran-Mitreski

Извршен директор

Горан Митрески

Кабтел

Saso-Jovanovski

Managing Director

Сашо Јовановски

Datalab Macedonia

Viktorija-Shotarovska

Регионален Менаџер

Викторија Шотаровска Трајкова

П.И.К.Ко Македонија

Dejan-Madzoski

Human Resources Director

Дејан Маџоски

NLB Banka AD Skopje

Petar-Ninovski2

CEO

Петар Ниновски

Brainster

Irena Jakimova

Executive & Leadership Coach, Professional Trainer

Ирена Јакимова

INSPIRIT Coaching

Tode-Bucevski

Сопственик и Извршен директор

Тоде Буцевски

Геонет ГПС

Filip-Arsov

Сопственик и Генерален менаџер

Филип Арсов

Синапс Групација

Sashko-Blazhevski

Executive director

Сашко Блажевски

Nelt Macedonia

dejan-kalinikov

Managing Director

Дејан Калиников

SEAF

Milan-Petrovski

CEO

Милан Петровски

Акцент Компјутери

Anita-Spasovska

Генерален Менаџер

Анита Спасовска

Wise Consulting

Suzana-Tunteva

Owner

Сузана Тунтева

FD Faktor Trust

Stefan-Nikolic

Executive Director

Стефан Николиќ

Cammeo Group Macedonia

Goran-Gjorgjievski

CEO

Горан Ѓорѓиевски

Специјал

Ivana-Dojchinovska

HR Expert

Ивана Дојчиновска Стојановиќ

Фирма

Vesna-Micevska

General Manager

Весна Мицева-Тодоровска

Congress Service Center

Naum-Mihajlovski

Ко-сопственик, извршен и креативен директор

Наум Михајловски

Furious Avocado

Vladimir-Ristevski

Ко-основач и креативен директор

Владимир Ристевски

Пиксел

Dimitar-Jovevski

Ко-основач

Димитар Јовевски

Пиксел

Dancho-Dimkov

Сопственик и извршен директор

Данчо Димков

БиззБии Солушн

Stevica-Charapikj

Regional Managing Director

Стевица Чарапиќ

МСЦ - Белград

Sashko-Samardzioski

Генерален директор

Сашко Самарџиоски

Прилепска Пиварница

Petar-Lazarov

Brand & Business Detective

Петар Лазаров

Sherlo P. Nomes

Natasha-Bozhinovska

Managing Director

Наташа Божиновска Миркова

Represent Communications Macedonia

Martin Dimitrievski

CEO

Мартин Димитриевски

WVP Plus Konsalting Makedonija

Goran_Rade Koncar TEP

Генерален Менаџер

Горан Антевски​

Раде Кончар - ТЕП

CEO

Пеце Ангелковски

X3M Labs

Veljko_ Head of product_Social Discovery Group

Head of Product

Вељко Ристиќ

Social Discovery Group

Ментори

Сертифицирани тренери и ментори кои спроведуваат специјализирана обука

Jovan-Madjovski

Јован
Маџовски

Потпретседател за менаџмент, контрола и бизнис развој во – CEED Global

Zoran-Jacev

Зоран
Јачев

Сертифициран менаџмент консултант (CMC)

Dragisha-Ristovski

Драгиша
Ристовски

Д.Р. Гилберт Центар, Србија

Petar-Lazarov

Петар
Лазаров

Brand & Business Detective

Ментори

Сертифицирани тренери и ментори кои спроведуваат специјализирана обука

Jovan-Madjovski

Јован Маџовски

Потпретседател за менаџмент, контрола и бизнис развој во – CEED Global

Zoran-Jacev

Зоран Јачев

Сертифициран менаџмент консултант (CMC)

Dragisha-Ristovski

Драгиша Ристовски

Д.Р. Гилберт Центар, Србија

Petar-Lazarov

Петар Лазаров

Brand & Business Detective

СПОНЗОРИ