Водечки бизнис клуб со докажана платформа за вмрежување и до-едукација.

Што правиме:

Создаваме платформа која ќе ги инспирира претприемачите меѓусебно да соработуваат и споделуваат знаења и на тој начин станат по-отпорни пред економски влијанија и вообичаени претприемачи предизвици.

Зошто го правиме ова:

Да станеме највредниот ресурс за претприемачите во градењето одржлива и просперитетна бизнис средина на локалниот пазар.

СВЕДОШТВА

 Даница Личанин
Даница Личанин
сопственик и извршен директор на Рептил Маркети
Read More
„Јас сум една од првите членки на ЦЕЕД Македонија и имам поминато низ многу од ЦЕЕД програмите. ЦЕЕД ми помогна да ја завршам систематизацијата на Рептил Маркети, да ги проширам моите продажни единици, да ја зголемам продажбата преку влез во ЦЕЕД заедницата, и да отворам нови супермаркети.“
Огнен Огненоски
Огнен Огненоски
Сопственик и извршен директор на Таргет Груп
Read More
Во CEED Бизнис клубот најмногу ми се допаѓа позитивизмот, вмрежувањето, професионалноста и учењето. CEED е место каде што другите претприемачи мора да присуствуваат ако сакаат да имаат деловен успех.
Влатко Кошевалиски
Влатко Кошевалиски
Основач и управител на ДНА Комуникации
Read More
Во CEED сум веќе 5та година и најмногу ми се допаѓа позитивната атмосфера, можноста за запознавање на луѓе од различни бизниси, и секако настаните, како од едукативен, така и од социјален карактер (дружењата).
Данчо Димков
Данчо Димков
Сопственик и извршен директор на BizBee Sulutions
Read More
„За месечна членарина добиваш пристап до глобална мрежа, но и знаење. CEED е како група на генијалци каде може да прашаш: Чекај, како ти го реши овој проблем? И во таа заедница некогаш мене ќе ми помогнат да решам проблем, некогаш јас некому ќе помогнам.
Сашо Јовановски
Сашо Јовановски
Извршен директор на Даталаб Македонија
Read More
Комбинација на квалитетна едукација со квалитетни предавачи, надополнета со вмрежување е тоа што ме држи 15 години во CEED. Првиот контакт со CEED ми беше во 2008 година и практично од тогаш почнува нашата соработка. Формално почнав од втората генерација и ги слушав предавањата кои беа организирани на многу високо ниво и сигурен сум дека и денес сеуште е така.
Бобан Кузевски
Бобан Кузевски
Сопственик и управител на Инотек Алати
Read More
Интересен збир, собир на луѓе од различни бизниси, со слични проблеми а со иста цел, подобрување на бизнисот.
Елена Цветкова
Елена Цветкова
Портфолио и продукт менаџер во Таргет Груп/Бизнис Мрежа
Read More
"CEED е соодветен начин за реален приказ на твојот бизнис кој сигурно резултира со ново протфолио и зацрврстување на постоечкото."
Горан Глигоровски
Горан Глигоровски
Business Sales Manager во Актон Комуникации
Read More
Одлична можност за остварување на деловни контакти.
Дамјаноски Филип
Дамјаноски Филип
Генерален Менаџер на Екомагија
Read More
Зачлени се во CEED, топ ќе ти е. Ќе запознаеш нови луѓе, нови размислувања, ќе научиш многу работи, ќе ти се сменат видиците и погледите и за твојот бизнис и за многу други бизниси.
Previous
Next

СВЕДОШТВА

 Даница Личанин
Даница Личанин
сопственик и извршен директор на Рептил Маркети
Read More
„Јас сум една од првите членки на ЦЕЕД Македонија и имам поминато низ многу од ЦЕЕД програмите. ЦЕЕД ми помогна да ја завршам систематизацијата на Рептил Маркети, да ги проширам моите продажни единици, да ја зголемам продажбата преку влез во ЦЕЕД заедницата, и да отворам нови супермаркети.“
Огнен Огненоски
Огнен Огненоски
Сопственик и извршен директор на Таргет Груп
Read More
Во CEED Бизнис клубот најмногу ми се допаѓа позитивизмот, вмрежувањето, професионалноста и учењето. CEED е место каде што другите претприемачи мора да присуствуваат ако сакаат да имаат деловен успех.
Влатко Кошевалиски
Влатко Кошевалиски
Основач и управител на ДНА Комуникации
Read More
Во CEED сум веќе 5та година и најмногу ми се допаѓа позитивната атмосфера, можноста за запознавање на луѓе од различни бизниси, и секако настаните, како од едукативен, така и од социјален карактер (дружењата).
Данчо Димков
Данчо Димков
Сопственик и извршен директор на BizBee Sulutions
Read More
„За месечна членарина добиваш пристап до глобална мрежа, но и знаење. CEED е како група на генијалци каде може да прашаш: Чекај, како ти го реши овој проблем? И во таа заедница некогаш мене ќе ми помогнат да решам проблем, некогаш јас некому ќе помогнам.
Сашо Јовановски
Сашо Јовановски
Извршен директор на Даталаб Македонија
Read More
Комбинација на квалитетна едукација со квалитетни предавачи, надополнета со вмрежување е тоа што ме држи 15 години во CEED. Првиот контакт со CEED ми беше во 2008 година и практично од тогаш почнува нашата соработка. Формално почнав од втората генерација и ги слушав предавањата кои беа организирани на многу високо ниво и сигурен сум дека и денес сеуште е така.
Бобан Кузевски
Бобан Кузевски
Сопственик и управител на Инотек Алати
Read More
Интересен збир, собир на луѓе од различни бизниси, со слични проблеми а со иста цел, подобрување на бизнисот.
Елена Цветкова
Елена Цветкова
Портфолио и продукт менаџер во Таргет Груп/Бизнис Мрежа
Read More
"CEED е соодветен начин за реален приказ на твојот бизнис кој сигурно резултира со ново протфолио и зацрврстување на постоечкото."
Горан Глигоровски
Горан Глигоровски
Business Sales Manager во Актон Комуникации
Read More
Одлична можност за остварување на деловни контакти.
Дамјаноски Филип
Дамјаноски Филип
Генерален Менаџер на Екомагија
Read More
Зачлени се во CEED, топ ќе ти е. Ќе запознаеш нови луѓе, нови размислувања, ќе научиш многу работи, ќе ти се сменат видиците и погледите и за твојот бизнис и за многу други бизниси.
Previous
Next

Зошто CEED

Некој, некаде веќе го решил твојот претприемачки проблем. Пронајди го во заедницата на CEED. Комбинираме искуство од 18 држави, 4 континенти, со 15 години традиција и акумулирано знаење, како и успешно поддржани 14 генерации на бизнис лидери од сите возрасти само во С. Македонија.

Без разлика дали си претприемач за Прв пат или Наследник на фамилијарен бизнис или пак си докажан и успешен бизнисмен кој ја води својата корпорација или империја, сепак имаш потреба од професионални совети и менторство, бидејќи клучот не е во вештината туку во ставот и објективната проценка на предизвиците пред тебе.

Ние најдобро разбираме дека немаш време за формална едукација или друг вид на формални и едукативни процеси и/или МБА студии што бараат многу време и пари, затоа усовршивме ефикасен начин за помош на претприемачите.

Ќе ти биде доделен дедициран Key account manager заедно со прилагоден пристап и многу, многу повеќе.

Зошто CEED

Некој, некаде веќе го решил твојот претприемачки проблем. Пронајди го во заедницата на CEED. Комбинираме искуство од 18 држави, 4 континенти, со 15 години традиција и акумулирано знаење, како и успешно поддржани 14 генерации на бизнис лидери од сите возрасти само во С. Македонија.

Без разлика дали си претприемач за Прв пат или Наследник на фамилијарен бизнис или пак си докажан и успешен бизнисмен кој ја води својата корпорација или империја, сепак имаш потреба од професионални совети и менторство, бидејќи клучот не е во вештината туку во ставот и објективната проценка на предизвиците пред тебе.

Ние најдобро разбираме дека немаш време за формална едукација или друг вид на формални и едукативни процеси и/или МБА студии што бараат многу време и пари, затоа усовршивме ефикасен начин за помош на претприемачите.​

Ќе ти биде доделен дедициран Key account manager заедно со прилагоден пристап и многу, многу повеќе.​

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА НАС

25%

проценет импакт врз просечниот раст на годишни приходи

45%

се развиле како лидери

52%

ја зголемиле својата бизнис мрежа

85%

повторно го продолжиле и обновиле членството

НАШИТЕ УСЛУГИ

Платформа за вмрежување

Истата нуди месечни настани за вмрежување и стекнување нови конекции, градење на бизнис можности и долгорочни партнерства, полугодишни саеми во рамки на заедницата, чести неформални дружења, редовно споделување на актуелни бизнис информации, вебинари, совети за вмрежување, учество во подкасти, 1 на 1 поврзување со други членки, менторство и многу, многу повеќе...

Месечни настани за вмрежување и меѓусебно запознавање

Редовни Актуелни бизнис информации

Полугодишни саеми во рамки на бизнис заедницата

Квартален Newsletter за членство

1 на 1 поврзување со членки локално

Извештаи за импактот на организацијата

1 на 1 поврзување со членки глобално

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Платформа за до-едукација

Истата е комплементарна на платформата за вмрежување и токму спојот од двете е тоа што го прави CEED уникатен производ. Истата доаѓа во две различни форми, едната форма е “размена на искуства” како објаснето подолу, додека пак другата форма е “специјализирани тренинзи”, исто објаснета понатаму.

Групни сесии за размена на искуства

Минимум 8 сесии на забрзан процес на учење, размена на искуства и прашања и одговори, предводени од докажани бизнис основачи во затворена средина или круг на доверба ограничен на 25 членови

Специјализирани тренинзи

Избор од 6 различни видови на тренинзи врз основа на фазата на расти и развој на компанијата, индивидуално прилагодени и интерактивни со цел овозможување на подобрување на есенцијални вештини - за тебе, твојот менаџерски тим, но и твоите вработени"

Групни сесии за размена на искуства

Минимум 8 сесии на забрзан процес на учење, размена на искуства и прашања и одговори, предводени од докажани бизнис основачи во затворена средина или круг на доверба ограничен на 25 членови

Специјализирани тренинзи

Избор од 6 различни видови на тренинзи врз основа на фазата на расти и развој на компанијата, индивидуално прилагодени и интерактивни со цел овозможување на подобрување на есенцијални вештини - за тебе, твојот менаџерски тим, но и твоите вработени"

Дознај повеќе
за нашата платформа
за до-едукација

  ПАКЕТИ НА УСЛУГИ

  Избери вид на членство + Дополнителни услуги + Привилегии

  FREE пакет

  2 МЕСЕЦИ БЕСПЛАТНО ЧЛЕНУВАЊЕ

  Ниво на пакет
  Ограничен 40%

  * Услугата 1 на 1 поврзување со членка е ограничена на еднаш (1) во текот на годината

  Избери FREE пакет

  и приклучи се веднаш

   ОСНОВЕН ПАКЕТ

   ВМРЕЖУВАЊЕ + ДО-ЕДУКАЦИЈА

   Ниво на пакет
   Основен 56%
   ДОПОЛНИТЕЛНО:

   Избери ОСНОВЕН пакет

   и приклучи се веднаш

    ПРЕМИУМ ПАКЕТ

    ВМРЕЖУВАЊЕ + ДО-ЕДУКАЦИЈА

    Ниво на пакет
    Напреден 68%
    ПРИВИЛЕГИИ:

    Избери ПРЕМИУМ пакет

    и приклучи се веднаш

     КОРПОРАТИВЕН ПАКЕТ

     ВМРЕЖУВАЊЕ + ДО-ЕДУКАЦИЈА

     Ниво на пакет
     Експерт 90%
     ПРИВИЛЕГИИ:

     Избери КОРПОРАТИВЕН пакет

     и приклучи се веднаш

      СВЕДОШТВА

      Робин Зимбаков
      Робин Зимбаков
      Основач и менаџер на Солопром / Founder and CEO at Soloprom
      Read More
      Со CEED сум од самите почетоци односно од пред 15 години. Имав чест да бидам дел од првата генерација на CEED и активно да учествувам во сите програми и активности се до денес. Убавината на CEED е во тоа што имав динамична промена на улогите. Започнав како учесник во едукативните програми, за потоа да добијам улога на ментор и гостин говорник
      Марјан Стоилов
      Марјан Стоилов
      Директор за продажба, Прилепска Пиварница АД
      Read More
      Добро поминато време за лична и професионална надградба, стекнување на добри пријателства и вмрежување.
      Игор Стојнев
      Игор Стојнев
      Директор за управување со портфолио во Финансиско друштво Тиго Фајнанс
      Read More
      Во CEED најмногу ми се допаѓа претприемачката култура која произлегува од челновите на бизнис заедницата. Меѓусебната размена на искуства, успешните приказни и реализираните обуки, придонесуваат во иднина да носиме по едуцирани одлики, кои ќе ни овозможат долгорочна стабилност и дополнителен развој на нашите компании.
      Сузана Стојковсска
      Сузана Стојковсска
      Сопственик на ресторан Ореов Лад
      Read More
      CEED е организација на бизнисмени каде покрај лични контакти и соработка со фирми, има и изненадувачки добри обуки каде има што да се слушне. Во овие пет години членство, најбитни ми се новите контакти и соработката со други бизнисмени, како и нивните мислења.
      Баже Тофиловски
      Баже Тофиловски
      Основач и извршен директор на Контура, студио за графички дизајн
      Read More
      CEED е одлично место за растење, учење и вмрежување.
      Анжела Митреска Христова
      Анжела Митреска Христова
      Раководител на подружница на Р3 Инфомедиа
      Read More
      CEED е добар извор на знаење, експертиза, интересни говорници и можност за вмрежување во бизнис заедницата.
      Ilija Ivanovski
      Ilija Ivanovski
      Co-Founder & Managing Partner at Nebula
      Read More
      CEED is a dynamic and diverse community of entrepreneurs, innovators, and leaders who share a passion for creating positive change in the Macedonian business society. CEED offers its members access to valuable resources, mentorship, networking, and learning opportunities that help them grow their skills, ideas, and ventures. CEED also organizes events and workshops that showcase the latest trends and best practices in various fields of business and social impact.
      Тони Ристовски
      Тони Ристовски
      Сопственик на Next Generation Company
      Read More
      Доколку вашиот бизнис работи со локални клиенти, топло препорачувам да се зачлените како би ја прошириле мрежата на контакти.
      Бојан Ашкилов
      Бојан Ашкилов
      Print Production Manager во MagnaSken
      Read More
      Одлично место за вмрежување, делење искуства, добивање корисни совети, совети од членови.
      Јулија Дамјановска Цениќ
      Јулија Дамјановска Цениќ
      Маркетинг Менаџер во КАБТЕЛ
      Read More
      Во денешниот меѓусебно поврзан деловен пејзаж, приклучувањето кон професионален деловен клуб како CEED обезбедува предности како вмрежување, ресурси и можности за раст, споделување на колективна деловна мудрост за предизвиците и иновативните решенија преку заедничката, тесно поврзана заедница. Одлично за градење и зголемена видливост на брендот, преку привлекување нова публика, за нови пазари, контакти и видливост.

      СВЕДОШТВА

      Робин Зимбаков
      Робин Зимбаков
      Основач и менаџер на Солопром / Founder and CEO at Soloprom
      Read More
      Со CEED сум од самите почетоци односно од пред 15 години. Имав чест да бидам дел од првата генерација на CEED и активно да учествувам во сите програми и активности се до денес. Убавината на CEED е во тоа што имав динамична промена на улогите. Започнав како учесник во едукативните програми, за потоа да добијам улога на ментор и гостин говорник
      Марјан Стоилов
      Марјан Стоилов
      Директор за продажба, Прилепска Пиварница АД
      Read More
      Добро поминато време за лична и професионална надградба, стекнување на добри пријателства и вмрежување.
      Игор Стојнев
      Игор Стојнев
      Директор за управување со портфолио во Финансиско друштво Тиго Фајнанс
      Read More
      Во CEED најмногу ми се допаѓа претприемачката култура која произлегува од челновите на бизнис заедницата. Меѓусебната размена на искуства, успешните приказни и реализираните обуки, придонесуваат во иднина да носиме по едуцирани одлики, кои ќе ни овозможат долгорочна стабилност и дополнителен развој на нашите компании.
      Сузана Стојковсска
      Сузана Стојковсска
      Сопственик на ресторан Ореов Лад
      Read More
      CEED е организација на бизнисмени каде покрај лични контакти и соработка со фирми, има и изненадувачки добри обуки каде има што да се слушне. Во овие пет години членство, најбитни ми се новите контакти и соработката со други бизнисмени, како и нивните мислења.
      Баже Тофиловски
      Баже Тофиловски
      Основач и извршен директор на Контура, студио за графички дизајн
      Read More
      CEED е одлично место за растење, учење и вмрежување.
      Анжела Митреска Христова
      Анжела Митреска Христова
      Раководител на подружница на Р3 Инфомедиа
      Read More
      CEED е добар извор на знаење, експертиза, интересни говорници и можност за вмрежување во бизнис заедницата.
      Ilija Ivanovski
      Ilija Ivanovski
      Co-Founder & Managing Partner at Nebula
      Read More
      CEED is a dynamic and diverse community of entrepreneurs, innovators, and leaders who share a passion for creating positive change in the Macedonian business society. CEED offers its members access to valuable resources, mentorship, networking, and learning opportunities that help them grow their skills, ideas, and ventures. CEED also organizes events and workshops that showcase the latest trends and best practices in various fields of business and social impact.
      Тони Ристовски
      Тони Ристовски
      Сопственик на Next Generation Company
      Read More
      Доколку вашиот бизнис работи со локални клиенти, топло препорачувам да се зачлените како би ја прошириле мрежата на контакти.
      Бојан Ашкилов
      Бојан Ашкилов
      Print Production Manager во MagnaSken
      Read More
      Одлично место за вмрежување, делење искуства, добивање корисни совети, совети од членови.
      Јулија Дамјановска Цениќ
      Јулија Дамјановска Цениќ
      Маркетинг Менаџер во КАБТЕЛ
      Read More
      Во денешниот меѓусебно поврзан деловен пејзаж, приклучувањето кон професионален деловен клуб како CEED обезбедува предности како вмрежување, ресурси и можности за раст, споделување на колективна деловна мудрост за предизвиците и иновативните решенија преку заедничката, тесно поврзана заедница. Одлично за градење и зголемена видливост на брендот, преку привлекување нова публика, за нови пазари, контакти и видливост.

      Founder’s circle

      Членки кои претставуваат одбор на директори кои се одговорни за дефинирање на стратегијата, мисијата и визијата на организацијaта како и годишниот план на истата

      СПОНЗОРИ