ЗОШТО CEED

СВЕДОШТВА

 Даница Личанин
Даница Личанин
сопственик и извршен директор на Рептил Маркети
Read More
„Јас сум една од првите членки на ЦЕЕД Македонија и имам поминато низ многу од ЦЕЕД програмите. ЦЕЕД ми помогна да ја завршам систематизацијата на Рептил Маркети, да ги проширам моите продажни единици, да ја зголемам продажбата преку влез во ЦЕЕД заедницата, и да отворам нови супермаркети.“
Огнен Огненоски
Огнен Огненоски
Сопственик и извршен директор на Таргет Груп
Read More
Во CEED Бизнис клубот најмногу ми се допаѓа позитивизмот, вмрежувањето, професионалноста и учењето. CEED е место каде што другите претприемачи мора да присуствуваат ако сакаат да имаат деловен успех.
Влатко Кошевалиски
Влатко Кошевалиски
Основач и управител на ДНА Комуникации
Read More
Во CEED сум веќе 5та година и најмногу ми се допаѓа позитивната атмосфера, можноста за запознавање на луѓе од различни бизниси, и секако настаните, како од едукативен, така и од социјален карактер (дружењата).
Данчо Димков
Данчо Димков
Сопственик и извршен директор на BizBee Sulutions
Read More
„За месечна членарина добиваш пристап до глобална мрежа, но и знаење. CEED е како група на генијалци каде може да прашаш: Чекај, како ти го реши овој проблем? И во таа заедница некогаш мене ќе ми помогнат да решам проблем, некогаш јас некому ќе помогнам.
Сашо Јовановски
Сашо Јовановски
Извршен директор на Даталаб Македонија
Read More
Комбинација на квалитетна едукација со квалитетни предавачи, надополнета со вмрежување е тоа што ме држи 15 години во CEED. Првиот контакт со CEED ми беше во 2008 година и практично од тогаш почнува нашата соработка. Формално почнав од втората генерација и ги слушав предавањата кои беа организирани на многу високо ниво и сигурен сум дека и денес сеуште е така.
Бобан Кузевски
Бобан Кузевски
Сопственик и управител на Инотек Алати
Read More
Интересен збир, собир на луѓе од различни бизниси, со слични проблеми а со иста цел, подобрување на бизнисот.
Елена Цветкова
Елена Цветкова
Портфолио и продукт менаџер во Таргет Груп/Бизнис Мрежа
Read More
"CEED е соодветен начин за реален приказ на твојот бизнис кој сигурно резултира со ново протфолио и зацрврстување на постоечкото."
Горан Глигоровски
Горан Глигоровски
Business Sales Manager во Актон Комуникации
Read More
Одлична можност за остварување на деловни контакти.
Дамјаноски Филип
Дамјаноски Филип
Генерален Менаџер на Екомагија
Read More
Зачлени се во CEED, топ ќе ти е. Ќе запознаеш нови луѓе, нови размислувања, ќе научиш многу работи, ќе ти се сменат видиците и погледите и за твојот бизнис и за многу други бизниси.
Previous
Next

СВЕДОШТВА

 Даница Личанин
Даница Личанин
сопственик и извршен директор на Рептил Маркети
Read More
„Јас сум една од првите членки на ЦЕЕД Македонија и имам поминато низ многу од ЦЕЕД програмите. ЦЕЕД ми помогна да ја завршам систематизацијата на Рептил Маркети, да ги проширам моите продажни единици, да ја зголемам продажбата преку влез во ЦЕЕД заедницата, и да отворам нови супермаркети.“
Огнен Огненоски
Огнен Огненоски
Сопственик и извршен директор на Таргет Груп
Read More
Во CEED Бизнис клубот најмногу ми се допаѓа позитивизмот, вмрежувањето, професионалноста и учењето. CEED е место каде што другите претприемачи мора да присуствуваат ако сакаат да имаат деловен успех.
Влатко Кошевалиски
Влатко Кошевалиски
Основач и управител на ДНА Комуникации
Read More
Во CEED сум веќе 5та година и најмногу ми се допаѓа позитивната атмосфера, можноста за запознавање на луѓе од различни бизниси, и секако настаните, како од едукативен, така и од социјален карактер (дружењата).
Данчо Димков
Данчо Димков
Сопственик и извршен директор на BizBee Sulutions
Read More
„За месечна членарина добиваш пристап до глобална мрежа, но и знаење. CEED е како група на генијалци каде може да прашаш: Чекај, како ти го реши овој проблем? И во таа заедница некогаш мене ќе ми помогнат да решам проблем, некогаш јас некому ќе помогнам.
Сашо Јовановски
Сашо Јовановски
Извршен директор на Даталаб Македонија
Read More
Комбинација на квалитетна едукација со квалитетни предавачи, надополнета со вмрежување е тоа што ме држи 15 години во CEED. Првиот контакт со CEED ми беше во 2008 година и практично од тогаш почнува нашата соработка. Формално почнав од втората генерација и ги слушав предавањата кои беа организирани на многу високо ниво и сигурен сум дека и денес сеуште е така.
Бобан Кузевски
Бобан Кузевски
Сопственик и управител на Инотек Алати
Read More
Интересен збир, собир на луѓе од различни бизниси, со слични проблеми а со иста цел, подобрување на бизнисот.
Елена Цветкова
Елена Цветкова
Портфолио и продукт менаџер во Таргет Груп/Бизнис Мрежа
Read More
"CEED е соодветен начин за реален приказ на твојот бизнис кој сигурно резултира со ново протфолио и зацрврстување на постоечкото."
Горан Глигоровски
Горан Глигоровски
Business Sales Manager во Актон Комуникации
Read More
Одлична можност за остварување на деловни контакти.
Дамјаноски Филип
Дамјаноски Филип
Генерален Менаџер на Екомагија
Read More
Зачлени се во CEED, топ ќе ти е. Ќе запознаеш нови луѓе, нови размислувања, ќе научиш многу работи, ќе ти се сменат видиците и погледите и за твојот бизнис и за многу други бизниси.
Previous
Next

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА НАС

25%

проценет импакт врз просечниот раст на годишни приходи

45%

се развиле како лидери

52%

ја зголемиле својата бизнис мрежа

85%

повторно го продолжиле и обновиле членството

25%

проценет импакт врз просечниот раст на годишни приходи

45%

се развиле како лидери

85%

ја зголемиле својата бизнис мрежа

100%

нудиме 100% директна и искрена комуникација

CEED МАКЕДОНИЈА

Единствен бизнис клуб со 15 години традиција, кој нуди комбинација на формална и неформална едукација во рамки на платформа за вмрежување и до-едукација само на внимателно избрани претприемачи, од докажани основачи на бизниси кои претставуваат дел од заедница со заедничка цел.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Платформа за вмрежување

Истата нуди месечни настани за вмрежување и стекнување нови конекции, градење на бизнис можности и долгорочни партнерства, полугодишни саеми во рамки на заедницата, чести неформални дружења, редовно споделување на актуелни бизнис информации, вебинари, совети за вмрежување, учество во подкасти, 1 на 1 поврзување со други членки, менторство и многу, многу повеќе...

Месечни настани за вмрежување и меѓусебно запознавање

Редовни Актуелни бизнис информации

Полугодишни саеми во рамки на бизнис заедницата

Квартален Newsletter за членство

1 на 1 поврзување со членки локално

Извештаи за импактот на организацијата

1 на 1 поврзување со членки глобално

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Платформа за до-едукација

Истата е комплементарна на платформата за вмрежување и токму спојот од двете е тоа што го прави CEED уникатен производ. Истата доаѓа во две различни форми, едната форма е “размена на искуства” како објаснето подолу, додека пак другата форма е “специјализирани тренинзи”, исто објаснета понатаму.

Групни сесии за размена на искуства

Минимум 8 сесии на забрзан процес на учење, размена на искуства и прашања и одговори, предводени од докажани бизнис основачи во затворена средина или круг на доверба ограничен на 25 членови

Специјализирани тренинзи

Избор од 6 различни видови на тренинзи врз основа на фазата на расти и развој на компанијата, индивидуално прилагодени и интерактивни со цел овозможување на подобрување на есенцијални вештини - за тебе, твојот менаџерски тим, но и твоите вработени"

Групни сесии за размена на искуства

Минимум 8 сесии на забрзан процес на учење, размена на искуства и прашања и одговори, предводени од докажани бизнис основачи во затворена средина или круг на доверба ограничен на 25 членови

Специјализирани тренинзи

Избор од 6 различни видови на тренинзи врз основа на фазата на расти и развој на компанијата, индивидуално прилагодени и интерактивни со цел овозможување на подобрување на есенцијални вештини - за тебе, твојот менаџерски тим, но и твоите вработени"

Дознај повеќе
за нашата платформа
за до-едукација

    Зошто CEED

    Некој, некаде веќе го решил твојот претприемачки проблем. Пронајди го во заедницата на CEED. Комбинираме искуство од 18 држави, 4 континенти, со 15 години традиција и акумулирано знаење, како и успешно поддржани 14 генерации на бизнис лидери од сите возрасти само во С. Македонија.

    Без разлика дали си претприемач за Прв пат или Наследник на фамилијарен бизнис или пак си докажан и успешен бизнисмен кој ја води својата корпорација или империја, сепак имаш потреба од професионални совети и менторство, бидејќи клучот не е во вештината туку во ставот и објективната проценка на предизвиците пред тебе.

    Ние најдобро разбираме дека немаш време за формална едукација или друг вид на формални и едукативни процеси и/или МБА студии што бараат многу време и пари, затоа усовршивме ефикасен начин за помош на претприемачите.

    Ќе ти биде доделен дедициран Key account manager заедно со прилагоден пристап и многу, многу повеќе.