Стани член

Направи го првиот чекор

Како водечки глобален бизнис клуб со докажана платформа за вмрежување и до-едукација имаме за цел да ги инспирираме претприемачите на брзо растечки компании во земјата да сонуваат повеќе, да напредуваат побргу и преку развој и меѓусебна поддршка да ја трансформираат бизнис климата и инспирираат младите генерации.

Ако си претприемач со големи соништа, но и аспирации да го издигнеш твојот бизнис на повисоко ниво и сакаш да се приклучиш кон нашата мисија, те очекуваме во клубот!

Критериуми за апликација

Фаза на Раст:

CEED Бизнис клубот е за “scale ups”. Нашите претприемачи го имаат пронајдено своето место на пазарот, имаат продукт-маркет фит и се на пат кон следната фаза на експанзија и интернационализација.

Селектираме компании со минимум од 5 вработени за фаза: Grow и минимум од 20 вработени за фаза PRO.

Висина на приход:

CEED бара претприемачи кои градат бизниси со скалабилни и потенцијално иновативни и дисруптивни бизнис модели. Селектираме компании со минимум годишен приход од 150к ЕУР за фаза: GROW и минимум од 500к ЕУР за фаза: PRO.

Останати аспекти што ги имаме во предвид:

Времетраење на пазарот, Возраст на претприемачот, Комплексност на организацијата и земјата на потекло на самиот бизнис.

Ако мислиш дека твојата компанија ги исполнува критериумите наведени погоре и си заинтересиран да дознаеш повеќе за CEED Македонија, слободно пополни ја формата подолу и ние наскоро ќе те контактираме!

ПАКЕТИ НА УСЛУГИ

Избери вид на членство + Дополнителни услуги + Привилегии

FREE пакет

2 МЕСЕЦИ БЕСПЛАТНО ЧЛЕНУВАЊЕ

Ниво на пакет
Ограничен 40%

* Услугата 1 на 1 поврзување со членка е ограничена на еднаш (1) во текот на годината

Избери FREE пакет

и приклучи се веднаш

  ОСНОВЕН ПАКЕТ

  ВМРЕЖУВАЊЕ + ДО-ЕДУКАЦИЈА

  Ниво на пакет
  Основен 56%
  ДОПОЛНИТЕЛНО:

  Избери ОСНОВЕН пакет

  и приклучи се веднаш

   ПРЕМИУМ ПАКЕТ

   ВМРЕЖУВАЊЕ + ДО-ЕДУКАЦИЈА

   Ниво на пакет
   Напреден 68%
   ПРИВИЛЕГИИ:

   Избери ПРЕМИУМ пакет

   и приклучи се веднаш

    КОРПОРАТИВЕН ПАКЕТ

    ВМРЕЖУВАЊЕ + ДО-ЕДУКАЦИЈА

    Ниво на пакет
    Експерт 90%
    ПРИВИЛЕГИИ:

    Избери КОРПОРАТИВЕН пакет

    и приклучи се веднаш

     Аплицирај Веднаш

      Александар Богески

      Key Account Manager

      Даниела Бојкова

      Key Account Manager