Обуки

CEED Македонија ти помага во твојот бизнис

дознај повеќе за CEED бизнис клубот и стани член

Обуки

Во зависност од фазата на развој на компаниите, претприемачите се соочуваат со различни предизвици. За таа цел, сопствениците и топ менаџментот на компаниите добиваат соодветна развојна програма.

Обуките се наменети ексклузивно за CEED членовите, но за одредени обуки постои можност да се вклучат и лица кои не се членови. Провери го календарот за обуки што следат за да видиш во кои обуки можеш да се вклучиш.

Како да се зачленам во CEED?

Како член на CEED добиваш личен Акаунт менаџер кој се грижи за твоите потреби и е одговорен да добиеш најмногу од членството во CEED.
Sidebar