Стани CEED член

Биди и ти дел од заедницата на претприемачи на CEED

Александар Богески

Key Account Manager

+389 76 496 614

Даниела Бојкова

Key Account Manager

+389 75 255 899

  СТАНИ CEED ЧЛЕН

  Имаш прашања за нас?

  • Како функционира CEED членството?
  • Како да се вклучам во CEED обуките?
  • Сакам да станам CEED ментор.
  • Сакам да станам CEED Бизнис ангел.


  Што и да се твоите прашања, нашиот тим е тука за тебе.

  Телефон: +389 76 496 614

  Е-пошта: [email protected]

  Дали е CEED за тебе?

  Во CEED клубот може да членуваат само претприемачи, сопственици, наследници на фамилијарни бизниси и извршни менаџери на компании.

  Дали си претприемач со минимум 3 години бизнис искуство?

  Дали твојата компанија е профитабилна?

  Дали сакаш да ги подобриш твоите лични менаџерски способности и знаења?

  Дали сакаш да ги развиваш твоите менаџери и вработени?

  Дали си отворен да разменуваш искуства со колеги претприемачи и извршни манаџери? Дали си брутално искрен?

  Дали сакаш да ги следиш трендовите во бизнисот и другите индустрии?

  Дали сакаш да запознаеш и да учиш од успешни претприемачи и извршни менаџери со долгогодишно искуство?

  Дали си спремен да учиш како лично да инвестирате во други стартапи?

  Брутално искрени

  CEED е единствен бизнис клуб во Македонија кој овозможува размена на совети и искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори.

  Што ќе добиеш со членство во CEED?

  РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА

  Пристап до и размена на искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори на компании.

  ЕКСКЛУЗИВЕН КЛУБ

  Ексклузивен клуб на претприемачи и сопственици на компании.

  ПОВРЗУВАЊЕ 1:1

  Поврзување 1 на 1 со останатите членови и ментори на CEED за решавање конкретни предизвици.

  ПРОАКТИВЕН НЕТВОРКИНГ

  Единствен проактивен Б2Б нетворкинг во Македонија.

  МЕСЕЧНИ СРЕДБИ

  Редовни месечни средби за размена на искуства на актуелни бизнис теми и предизвици.

  ОБУКИ

  Обуки и можност за развој на клучните менаџери и вработени во компанијата.

  ЕКСКЛУЗИВНИ НАСТАНИ

  Ексклузивни настани во Македонија и глобално.

  БРЕНДИНГ

  Видливост на твојот бренд преку промоција на настаните на CEED Македонија.

  МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ

  Можност за инвестирање во стартапи, и станете бизнис ангел.

  Брутално искрени

  CEED е единствен бизнис клуб во Македонија кој овозможува размена на совети и искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори.

  Што ќе добиете со членство во CEED?

  РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА

  Пристап до и размена на искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори на компании.

  ЕКСКЛУЗИВЕН КЛУБ

  Ексклузивен клуб на претприемачи и сопственици на компании.

  ПОВРЗУВАЊЕ 1:1

  Поврзување 1 на 1 со останатите членови и ментори на CEED за решавање конкретни предизвици.

  ПРОАКТИВЕН НЕТВОРКИНГ

  Единствен проактивен Б2Б нетворкинг во Македонија.

  МЕСЕЧНИ СРЕДБИ

  Редовни месечни средби за размена на искуства на актуелни бизнис теми и предизвици.

  ОБУКИ

  Обуки и можност за развој на клучните менаџери и вработени во компанијата.

  ЕКСКЛУЗИВНИ НАСТАНИ

  Ексклузивни настани во Македонија и глобално.

  БРЕНДИНГ

  Видливост на Вашиот бренд преку промоција на настаните на CEED Македонија.

  МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ

  Можност за инвестирање во стартапи, и станете бизнис ангел.

  Биди и ти дел од заедницата на претприемачи на CEED!

  18

  локации

  500+

  компании

  2000+

  членови

  Бидете и вие дел од заедницата на претприемачи на CEED!

  18

  локации

  500+

  компании

  2000+

  членови

  47000
  бизнис конекции
  1400
  настани за вмрежување
  9000
  работилници
  Sidebar