CEED Македонија ти помага во твојот бизнис

дознај повеќе за CEED бизнис клубот и стани член

CEED Македонија Ви помага во Вашиот бизнис

дознајте повеќе за CEED бизнис клубот и станете член

CEED MACEDONIA

CEED е единствениот бизнис клуб во Македонија каде претприемачите учат и споделуваат искуства со паталци, не гаталци.

Од основањето во 2007 година, во Македонија работиме на обуки и вмрежување на преку 2000 членови од над 700 компании.
CEED Македонија е дел од меѓународната мрежа на CEED претприемачки центри што работат на четири континенти. CEED Global е основана од SEAF - Small Enterprise Assistance Fund, со седиште во Вашингтон, којшто го промовира развојот на деловното опкружување и инвестира во растечки компании во 25 земји во светот.

Пријави се за CEED GROW

CEED GROW Е ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА ВО КОЈА СЕ СЕЛЕКТИРААТ 25 СОПСТВЕНИЦИ НА БИЗНИС И ТОП МЕНАЏЕРИ ВО ПОДЕМ

Партнери на CEED

CEED Македонија води Бизнис клуб со приближно 250 активни компании-членки и мрежа од приближно 1200 компании, претприемачи и менаџери, како и клуб на бизнис ангели.

Gold партнери

Silver партнери

Bronze партнери

Брутално искрени

CEED е единствен бизнис клуб во Македонија кој овозможува размена на совети и искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори.

Што ќе добиеш со членство во CEED?

РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА

Пристап до и размена на искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори на компании.

ЕКСКЛУЗИВЕН КЛУБ

Ексклузивен клуб на претприемачи и сопственици на компании.

ПОВРЗУВАЊЕ 1:1

Поврзување 1 на 1 со останатите членови и ментори на CEED за решавање конкретни предизвици.

ПРОАКТИВЕН НЕТВОРКИНГ

Единствен проактивен Б2Б нетворкинг во Македонија.

МЕСЕЧНИ СРЕДБИ

Редовни месечни средби за размена на искуства на актуелни бизнис теми и предизвици.

ОБУКИ

Обуки и можност за развој на клучните менаџери и вработени во компанијата.

ЕКСКЛУЗИВНИ НАСТАНИ

Ексклузивни настани во Македонија и глобално.

БРЕНДИНГ

Видливост на твојот бренд преку промоција на настаните на CEED Македонија.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ

Можност за инвестирање во стартапи и можност да станеш бизнис ангел.

Брутално искрени

CEED е единствен бизнис клуб во Македонија кој овозможува размена на совети и искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори.

Што ќе добиете со членство во CEED?

РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА

Пристап до и размена на искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори на компании.

ЕКСКЛУЗИВЕН КЛУБ

Ексклузивен клуб на претприемачи и сопственици на компании.

ПОВРЗУВАЊЕ 1:1

Поврзување 1 на 1 со останатите членови и ментори на CEED за решавање конкретни предизвици.

ПРОАКТИВЕН НЕТВОРКИНГ

Единствен проактивен Б2Б нетворкинг во Македонија.

МЕСЕЧНИ СРЕДБИ

Редовни месечни средби за размена на искуства на актуелни бизнис теми и предизвици.

ОБУКИ

Обуки и можност за развој на клучните менаџери и вработени во компанијата.

ЕКСКЛУЗИВНИ НАСТАНИ

Ексклузивни настани во Македонија и глобално.

БРЕНДИНГ

Видливост на Вашиот бренд преку промоција на настаните на CEED Македонија.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ

Можност за инвестирање во стартапи, и станете бизнис ангел.

Биди и ти дел од заедницата на претприемачи на CEED!

18

локации

500+

компании

2000+

членови

Бидете и вие дел од заедницата на претприемачи на CEED!

18

локации

500+

компании

2000+

членови

47000
бизнис конекции
1400
настани за вмрежување
9000
работилници

Учи од искусни

CEED ГОСТИ ГОВОРНИЦИ И МЕНТОРИ

Робин Зимбаков

Сопственик

Солопром, Минисо Македонија
Драган Димитров

Партнер

БДО Македонија
Владимир Трпаноски

Комерцијален Директор

Витаминка

Владимир Вецовски

Генерален Директор

Р3 Инфомедиа

Горан Антевски

Генерален менаџер

Раде Кончар ТЕП

Даница Личанин-Блажеска

Сопственик и Извршен Директор

Рептил Маркети

Данче Чакаровска

Основач и Адвокат

Адвокатска канцеларија Чакаровска

Горан Митрески

Извршен директор

Кабтел

Сашо Јовановски

Managing Director

Datalab Macedonia

Влатко Тасев

Извршен директор

Мебел Ви

Синиша Петровиќ

Директор

Синпекс

Бојан Тошевски

Managing Director

Приматекс

Петар Лазаров

Консултант

Фирма

Викторија Шотаровска Трајкова

Регионален Менаџер за Косово, Албанија и Макдонија

П.И.К.Ко Македонија

Марија Анселми

Group Director

Bisnode

Тоде Буцевски

Сопственик и Извршен директор

Геонет ГПС

Филип Арсов

Сопственик и Генерален менаџер

Синапс Групација

Јован Дабевски

Сопственик

Кораб Трница

Милан Петровски

CEO

Акцент Компјутери

Александар Ивановски

Раководител на оддел за професионален сервис

Кабтел

Александра Јадровска

Corporate Human Resources Manager

Анита Спасовска

Консултант

Независен

Благоја Кондратјук

Инженер за ИКТ решенија

Кабтел

Дамјан Гроздановски

Адвокат

Адвокатска канцеларија Чакаровска

Димитар Јаневски

Managing Director

Digital Office by Inbox

Горан Ѓорѓиевски

CEO

Специјал

Ивана Дојчиновска Стојановиќ

HR Expert

Фирма

Марјонка Вељановска

Извршен директор

Фармахем

Сузана Костова

Директор за човечки ресурси

Штедилница Можности

Наум Мухајловски

Ко-сопственик, извршен и креативен директор

Furious Avocado

Памела Илиева

Директор на сектор за регрутирање

Shortlister

Сања Радовановиќ

Managing Director

MSC Mediterranean Shipping Company - Skopje

Стевица Чарапиќ

Regional Managing Director (Serbia/Montenegro/North Macedonia)

МСЦ - Белград

Владимир Ристевски

Ко-основач и креативен директор

Пиксел

Зоран Лековски

Сопственик, Генерален директор

Лекс Електрик

Данчо Димков

Сопственик и извршен директор

БиззБии Солушн

Димитар Јовевски

Ко-основач

Пиксел

Љубиша Петровиќ

Associate Partner

Strategy Tools

CEED ПРЕДАВАЧИ

Јован Маџовски

Потпретседател за менаџмент, контрола и бизнис развој во – CEED Global

Весна Кардалевска

Сертифициран Capital Coach

Драгиша Ристовски

Д.Р. Гилберт Центар, Србија

Марина Анчевска

Извршен директор на Центарот за Бизнис психологија, Системски НЛП -ЈИЕ

Зоран Јачев

Сертифициран менаџмент консултант (CMC)

ТИМОТ НА CEED МАКЕДОНИЈА

Александар Богески

Key Account Manager

+389 76 496 614

Даниела Бојкова

Key Account Manager

+389 75 255 899

Јован Маџовски

CEED Global, VP of Management & Business Development

+389 70 231 968

Елена Магдеска

Finance & Accounting

CEED HUB

CEED Hub Скопје овозможува простор за соработка, настани и образовни програми, како и пристап до финансии и менторска поддршка за стартапи.

M

исија

CEED развива и поврзува претприемачи кои сакаат да растат како лидери, да градат свои компании и да возвратат на бизнис заедницата.

В

изија

Нашата визија е да бидеме највредниот ресурс за претприемачите во нивниот раст преку развој на одржливи локални заедници ширум светот.

Како функционира CEED?

Како член на CEED добиваш личен Акаунт менаџер кој се грижи за твоите потреби и е одговорен да добиеш најмногу од членството во CEED.

ИНДИВИДУАЛЕН ПРИСТАП
  • Поврзување 1 со 1 со искусен претприемач за решавање на конкретен бизнис предизвик
  • 3 поврзувања со други членови во CEED

ГРУПЕН ПРИСТАП

  • Учество во групи за размена на искуства со други преприемачи и извршни менаџери
  • Учество во програмите Grow или Pro за претприемачи и извршни менаџери
  • Нетворкинг настани
  • Учество во клубот на бизнис ангели
ОБУКИ
  • За подобрување на менаџерски способности и знаења на извршни менаџери
  • За развој на клучните менаџери и вработени

Сакаш да си дел од проактивен бизнис клуб?

CEED е единствен бизнис клуб во Македонија којшто редовно овозможува размена на совети и искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори.
Sidebar