Контакт

Александар Богески

Key Account Manager

+389 76 496 614

Даниела Бојкова

Key Account Manager

+389 75 255 899

  Имаш прашања за нас?

  • Како функционира CEED членството?
  • Како да се вклучам во CEED обуките?
  • Сакам да станам CEED ментор.
  • Сакам да станам CEED Бизнис ангел.


  Што и да е твоето прашање, нашиот тим е тука за тебе.

  Телефон: +389 76 496 614

  Е-пошта: [email protected]

  Sidebar