Единствен бизнис клуб во Македонија

Услуги

Со зачленување во CEED стануваш дел од е единствената активна заедница за размена на совети и искуства со успешни претприемачи, сопственици и извршни директори во Македонија.

Секој член добива личен Акаунт менаџер кој се грижи да добиеш најмногу од членството во CEED.

Пријави се за CEED GROW

CEED GROW Е ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА ВО КОЈА СЕ СЕЛЕКТИРААТ 25 СОПСТВЕНИЦИ НА БИЗНИС И ТОП МЕНАЏЕРИ ВО ПОДЕМ

Како да се зачленам во CEED?

Како член на CEED добиваш личен Акаунт менаџер кој се грижи за твоите потреби и е одговорен да добиеш најмногу од членството во CEED.
Sidebar